maanantai 13. huhtikuuta 2015

Kevätkuulumisia


Mun kukkapenkin päällä on vielä "pikkusen" lunta.. Nuo on traktorinkauhalla kaavittu tieltä ja nostettu just tuohon kohtaan, koska muualle ei ole varmaankaan mahtunut. Ja samalla on lyöty tienvarressa asustanut iso saviruukku kappaleiksi. No nytpä sitten odotellaan että lumivuori sulaa ja kukat paljastuu.. Vähän vähälumisemmassa paikassa jotkut vihreät sentään puskee jo esiin:Ja hei, sinivuokossahan on jo nuppu! Huomaatko, tuossa. Ai ei näy vai? No kato, just tuossa noin:Puput on käyneet leikkelemässä luumupuuta, se kun on jo niin iso ja laaja ettei verkko yltänyt ympärille.. Onneksi ei hampaat yltäneet ihan latvaan asti, saadaan Sinikoita tulevanakin kesänä. Taimikennoissa tammen juurella talvehtineet mansikantaimet näyttää talvehtineen ihan hyvin, pääsevät peltoon kunhan hanki sulaa penkkien päältä pois.

2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Meillä on pupuvahinkoja vaikka muille jakaa. Niitä oli tänä talvena pihassa tosi paljon vaikka olis luullut että vähälumisen talven takia riittää syötävää muuallakin.

Eipä ole tullut mieleen, että mansikka voisi talvehtia noinkin. Nyt en ottanut rönsyjä omasta talteen kun ajattelin ettei ne kestä. Höh. No ehkä toisaalta on parempi hankki ihan uudet taimet kun menee koko mansikkamaa uusiksi muutenkin.

pioni kirjoitti...

Sinistä näkyy, selvästi;)