maanantai 4. maaliskuuta 2019

Kevätkukkaisterveiset!











Vaikkei Britannia niin paljon etelämpänä edes ole, niin silti helmikuun puolenvälin jälkeen tunnelma oli meikäläisittäin kuin toukokuun alusta. Narsissit ja pienet tulppaanitkin kukki jo paikoin, niistä en vain saanut hyviä kuvia. Oli aika sykähdyttävää nähdä isot lumikelloalueet kukassa, tuntuu että ainakaan mun pihalla ne ei koskaan leviä niin hurjasti - jos ollenkaan.. Kirsikkapuut, jouluruusut, alppiruusut, sekä myös meillä enemmän syyskukkina tunnetut kanervat ja syklaamit, oijoijoi! Vaan niinkun kuvasta näkyy, aamuisin saattoi olla vielä kuuraakin maassa. Ihana vihreä miniloma pois hankien keskeltä teki kyllä niin hyvää!

6 kommenttia:

Between kirjoitti...

Todellakin ihastuttavia näkymiä. Meillä tuollaista on vasta toukokuussa, jos silloinkaan vielä noin kukkaisaa. Eikös Britanniassa ollut hiljan jopa +19 astetta, mikä lienee sielläkin epätavallisen lämmintä ajankohtaan nähden.

Eeviregina kirjoitti...

Voi hyvä tavaton, mitä ihanuuksia olet päässyt katsomaan! Meillä tuohon on vielä kuukausia aikaa. Mutta tietääpä mitä odottaa!

paleredrose kirjoitti...

Uskomatonta miten keväistä siellä jo on. Lumikellot ovat varmaan sykähdyttävä näky isona alueena ja niin paljon muitakin kauniita kevätkukkia, voih! <3 Missä päin englantia kävitte, jos saan tiedustella?
~Katja

Maatuska / Selätön puutarhuri kirjoitti...

Tuota kohti ollaan matkalla :)

Vianna kirjoitti...

Ensin ihan etelärannikolla ja sitten vielä Skotlannissa. Oli kyllä niin ihanan keväisää!

pioni kirjoitti...

Vau, onpas siellä tosiaan kevät paljon edellä meitä:)