maanantai 16. maaliskuuta 2009

Kidutusta!


Postilaatikkoon kopsahtelee lisää keväisiä puutarhakuvastoja. Voi haluan tuon ja tuon ja noita muutaman ja vielä tuollaisenkin.. Minua on useankin kerran kielletty tilaamasta tai ostamasta yhtään taimea ennen kuin istutuskuoppa on kaivettuna. Jokunen on tainnut joskus jäädä istuttamatta talven jo tultua.. Eli siis voin vain haaveilla kaikista ihanuuksista. Perennoja, hedelmäpuita, köynnöksiä.. Mitään en ole (vielä..) tilannut. Saapa nähdä miten kauan kestän tätä piinaa. Kyllähän nyt jotain on lupa hankkia.

Jotain sentään: siemenet on tilattu. Osa niistä on jo saapunutkin, mutta ovat pysytelleet kiltisti vielä pussukoissaan. Säkin multaa toin kauppareissulta. Kunhan vielä innostun kylvöpuuhiin.

7 kommenttia:

sariw kirjoitti...

Kuulostipa tutulta ; ) Perennojen kylvö on minullakin vielä edessä päin. Jouluruusut ja pelargonien pistokkaat pitäisi saada muualle, niin kylvöille tulisi tilaa. Ehkäpä pääsen kylvöpuuhiin parin viikon päästä ...
Mukavaa viikon alkua !

Heinähattu kirjoitti...

Kiitos! Jännää, että muillakin meinaa olla sama ongelma.. Yritän tarkoituksella venyttää kylvöjä että sitten johonkn mahtuisi se purkkiarmeija..

TeeKoo kirjoitti...

Noita puutarhalehtisiä on tullut tännekin postilaatikkoon. Ja puutarhakirjoja kirjastosta olen lainannut ja kesää niiden sivuilta ahminut. Kaikkia ihania kuvia selaillut...Ruukkupuutarha patiolle/pihalle houkuttelisi...
Siemeniä olen jo kylvänyt pikku ruukkuihin ja osa on jo pieninä taimina. Osan laitan sitten suoraan maahan tuonnenpana. Palsternakan siemeniä ajattelin uutuutena kokeilla :)

Mukavaa kevättä!!

Heinähattu kirjoitti...

Kiitos TeeKoo! Mukavahan kevät onkin noilla keinoin. Haaveita, unelmia, suunnitelmia.. Niin malttamattomana jo odottelen auringon lämmittämän mullan tuoksua, lämpimiä päiviä kun voi asua pihalla, kuopsutella maata, touhuta..

Insinööri kirjoitti...

Minua ei ole vielä edes kielletty mitään tilaamasta, pikemminkin kannustettu :D

Tuota postiluukusta tullutta Viherpeukaloiden taimikuvastoa on tullut selailtua joka päivä...

Heinähattu kirjoitti...

Voivoi, olisipa meilläkin noin päin! Mutta kyllähän minä ihan oikeasti tarvitsen köynnöshortensian navetan taakse, ja parit Flammentanzit leikkimökin nurkalle. Puhumattakaan mansikoista ja vadelmista..

Shädäp kirjoitti...

En malta odottaa että pääsen sisustamaasi puutarhaan auringosta nauttimaan. Muistahan laittaa jotain tuoksukasta jottei tarvite koko ajan naama pensaassa olla. :)