keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Järjestys

Ensin kukkii lumikellot (ne on jo niin nähty), sitten posliinihyasintit ja samaan aikaan valkoiset krookukset, ne joissa on pienet violetit raidat. Seuraavaksi aukeaa pienenpienet Prins Claus -krookukset, talventähdet (keltaiset kukat on edelleen maailman vaikeimpia saada kuvattua oikean värisinä) ja siniset krookukset. Hassut nuo oranssit tupsut hetki ennen nupun aukeamista :o)


Mitähän seuraavaksi? Veikkaisin sinivuokkoja ja skilloja. Jouluruusukin on hengissä, tekee uusia versoja, eikä yhtään haittaa vaikka tänä keväänä jättää kukkimisen väliin. Ihastellaan sitä sitten ensi vuonna.

Mies toi kameraan loittorenkaita tai jotain, kuitenkin systeemin jolla pääsee vieläkin lähemmäksi. Olen ryöminyt pitkin pihaa polvet kurassa tiirailemassa kukkasia kameran etsimen läpi iihan läheltä. Vielä täytyy kuvaamista opetella paaljon..

2 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Hauska oranssi tupsu tosiaankin, enpä ole itse tuota ennen nähnyt, tai olen ehkä nähnyt, mutta en niin läheltä. Meillä täällä etelä-suomessa kukkii jo sinivuokot täyttä häkää, metsät ovat täynnä sinisiä mättäitä, ja skillatkin kukkivat jo, mutta ei ihan vielä täydessä loistossaan.
Kyllä tämä on ihanaa aikaa. Kevät täydessä terässä ja kukkaloisto edessäpäin.

Mukavaa wappuviikkoa sinulle.

Irene kirjoitti...

Skillat,valkovuokot ja kiurunkannukset kukkivat pihassa ja sinivuokot metsässä.
Minulta on täysin jäänyt huomaamatta tuo oranssi tupsu. Ehkä meillä krookukset ehtivät parempiin suihin ennen kuin avautuvat.