tiistai 8. marraskuuta 2011

Vannomatta paras..


Voi voi.. Tää kävi eilen kaupungissa, ja Prismassa myös. Allium Falcifolium sieltä alelaatikon pohjalta vaati päästä ostoskärryyn. Vielä olisi ollut lehtolaukkojakin, nyt sellaisessa tarjouksessa, että 15 sipulin pussin olisi saanut kymmenellä sentillä! Kylläpä harmittaa kun tuhlasin edellisellä reissulla niihin kakskytyheksän senttiä per pussi.. No ja sitten hyvässä alessa oli myös luomuvalkosipulit, eurolla kolmen sipulin pussi. Viimeksi näitä myytiin hintaan 4,50 €, onpa hyvä että sillon en ostanut. Nyt sitten ostinkin kaikki loput mitä kaupasta löytyi, eli kolme pussillista. 'Therador' näyttää olevan lajike. Sipulinistutuskelejä tilailin torstaiksi, silloin on viimeisten valkosipuleiden maahanpanopäivä, laukat istutetaan tulevana maanantaina. Ja toivottavasti nyt alkaa jo pakkaset, niin ei tarvitse enää kauppareissuilla sortua heräteostoksiin..

3 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Nyt täällä vihertyy kyllä ihan kaikki muut paikat paitso peukalo ;D Meillä kun on paikkakunnalla vain kaksi pikkuista ruokakauppaa, niin tuommoisia löytöjä ei pääse koskaan tekemään.

Multasormi kirjoitti...

Valkosipulia minäkin haluaisin kokeilla.
Täytyy todeta kuin Millan, että meillä on nuo tarjouskaupat kans niin kaukana, voisiko melkein sanoa onneksi ;).
Mutta pakkaset taisi nyt meille ainakin tulla. Toivottavasti sait sipulit maahan.

Karolina kirjoitti...

Hei kaikki Puutarha Ystävät!
Olen haaveillut löytäväni listan jossa suomalaiset puutarhablogit löytyisivät kasvuvyöhykkeet mukaan. Siitä olisi hyötyä, etenkin meille haastavammilla vyöhykkeillä eleleville, mutta se olisi myös hauskaa ja opettavaista. Ja ehkäpä samalla vyöhykkeellä olevat puutarhablogistit voisivat innostua järjestäämään tapaamisia keskenään tai osaavat auttaa ja vinkata hyvistä tapahtumista. Tartu haasteeseen, lisää oma puutarhasi listaan oikean kasvuvyöhykkeen alle ja halutessasi laita linkki tälle sivulle omaan blogiisi!

Linkki PUUTARHABLOGIT VYÖHYKKEITTÄIN LÖYTYY TÄSTÄ: http://karolinanpuutarha.blogspot.com/p/suomalaiset-puutarhat-kasvuvyohykkeen.html

Aah, tuttua, minullakin tuli aina mentyä kukkasipuli hyllyn ohi ja kun lämmintä jatkui, ostin aina vielä muutaman pussin lisää... =)