perjantai 27. tammikuuta 2012

Kaipaus


Olen kaivellut viime kesän kukkakuvia. Voi huokaus! Sitä lämpöä ja värien räiskettä on oikeasti kova ikävä! Kesäaamun hidasta tunnelmaa, kun ei ole kiire minnekään, on vain kauneus. Millähän sitä saa itsensä uskomaan että tuolla pakkassäässä hankien alla kaikki ne on hyvässä tallessa, eikä kestä kauaakaan kun ensimmäiset herää kevääseen. Mitä tästä olis, kolme kuukautta..? Äkkiähän se menee..

Vielä olis loppukesän kukkakuvat käymättä läpi. Kuvakirjaa vähän suunnittelin niistä tekeväni, pikkuisen erilaista kuin mitä ennen olen tehnyt. Vaikka enpä ole aiemmin pelkästään kukista tehnyt minkäänlaista kirjaa. Ja parhaista kuvista täytyy tietysti teettää kortteja puutarhaystäville lähetettäviksi.

5 kommenttia:

Intianminttu kirjoitti...

Aika hauskaa: olen myös juuri pyöritellyt päässäni ideaa, että tekisin kuvakirjan pelkästään kukista...Kaunis kuva sinulla postauksesssa! Ja kuvassa ihana valo, josta ei ainakaan nyt täällä voi nauttia, kun taivas on tasaisen harmaa!

Ps. Mielen Lumossa on pieni arvonta, jossa etsitään samalla suomen kielen kauneinta sanaa...

pioni kirjoitti...

Minä tein viime vuonna kukkakuvakirjan Ifolorin ohjelmalla ja olen tyytyväinen. Sitä on aika ajoin kiva katsella. Seuraavakin kukkakirja on jo työn alla...

Geranium kirjoitti...

Hyvä ajatus tuo kukkakuvakirja! Olen kasaillut kuvakirjoja perheenjäsenten merkkipäiviksi, mutta tuo ei ole tullut mieleenkään... miten ihana olisikin selailla kukkakirjaa tällaisina pakkasiltoina. Ja tietysti ojentaa kyläilijöille ihan ensimmäiseksi katseltavaksi ;)

Eeviregina kirjoitti...

Minäkin olen kukkakirjasta haaveillut, jospa saisi sen tehtyä.
Blogiini keräsin muistoja viime kesältä ja olen suunnitellut kaikkea uutta "askartelua" ensi kesäksi.
Onneksi kohta on jo helmikuu!
Pakkasterkuin Eeviregina

Verso kirjoitti...

Minulla taas kävi ajatus tehdä ihan oma pensas-, puu- ja havu kirja.
Teen työkseni mm. pihasuunnitelmia, ja monesti asiakkaille ehdottamani kasvit ovat heille tuntemattomia. Niin olisi helppo kun voisin omasta kirjasta näyttää kuvan kyseisestä kasvista..