perjantai 13. tammikuuta 2012

Me odotellaan jo


Lunta on pihalla kohta metri. Tuntuu että koko ajan sataa lisää ja tuuli kuljettaa pellon poikki irtolumet siihen vielä päälle. Tuulieste tien varteen on edelleen mietinnässä. Jotain joka hillitsee tuulta, kerää lumet eikä peitä maisemaa. Pensasrivi, pisteaita, mitämitä??

Suunnitelmia taas oikein pursuaa. Kasvimaan olen jo mielessäni istuttanut täyteen (ja kaivanut muutaman aarin lisääkin..), mutta miten voikin olla niin hankalaa päättää mitä tuonne pelloille laitetaan kasvamaan? Täytyy malttaa vielä, vaikka siemenkätköt on tutkittu ja uudet siemenluettelot luettu jo hiirenkorville. Vaikka on hirrrmu ikävä kukkia, valoa, lämpöä, kesää.

Lähden viikonlopuksi tapaamaan muita pihahulluja. Toivottavasti tuomisina on roppakaupalla intoa, ideoita, hyvää mieltä, kukkaisenergiaa. Niiden avulla jaksaa taas muutaman viikon odotella.

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Mukavaa tiedossa, jos tapaa muita pihahulluja!=) Täälläkin tosi ikävä lämmintä, aurinkoa, kukkia, kesää. Ihokin pistää hanttiin tästä talven kylmyydestä, ihottumaa pukkaa. Heti ku alkaa aurinko paistaan ja lämpeneen, se häviää.

pioni kirjoitti...

Lunta tosiaan tulee, jos ei taivaalta, niin sitten viereiseltä pellolta. Pitäis vissiin mennä aukaseen pihapolku tälle päivälle...
Ihanalta kuulostaa viikonloppusuunnitelmasi:)