keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Hauska tutustua!

Perennapenkistä löytyy muutamia uusia, ennentapaamattomia asukkaita, mm. kuvien hunaja- eli hajulaukka, syksyllä maahan istutettu ihana pieni gladiolus (joka toivottavasti, toivottavassti on siis monivuotinen!), keväällä maahan tökätty tähtililja sekä hassunhauska "tukkalaukka".

Lisäksi on taas muutama sellainen "tällaista-en-tietääkseni-tilannut"-tapaus, kuten nyt vaikkapa tuo sinällään ihan nätti iiris joo, mutta kun sen piti olla joko saksankurjenmiekka Consummation tai japaninkurjenmiekka Kogesho. Eipä ole, ei.. Kiitti vaan (taas) Viherpeukuille.. Tästä lähtien ostan kaikki kukat kukkivina, ainakin tietää minkänäköisiä ne oikeesti on..

7 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Viherpeukkuja minäkin olen tänään manaillut oikein olan takaa, kun tummanpunainen pionini osoittautuikin vaaleanpunakukkaiseksi...eikä ole ensimmäinen kerta, kun juurakot tuottavat pettymyksen..., mutta ovat nuo uudet tuttavuutesi mielenkiintoisen näköisiä. Varsinkin hajulaukka miellyttää minun silmääni kovasti.

Cosmos kirjoitti...

Juu tiedän tunteen, odotin kurjenmiekan kukkkivann puolitoista vuotta ja kun se vihdoin kukki se oli väärän värinen... ei tosin ollut ostettu viherpeukuilta... =(

Katja kirjoitti...

Mulla on myös ollut Viherpeukkujen kanssa sekaannuksia liljojen kanssa...ja suurin osa ei ole vielä edes auennutkaan,joten saapi nähdä kuinkas tulee käymään....

betweenland kirjoitti...

Tuo tukkalaukka on hauska.

Kuusirannan emäntä kirjoitti...

Kyllä varmaan harmittaa tuo kurjenmiekka! Niitä tuota muistuttavia sinisiä kun on muutenkin pilvin pimein, niin joku ihan toisenlainen olisi kiva. Minun kurjenmiekkani piti olla valkoinen, mutta olikin keltainen, ei kuitenkaan viherpeukaloilta. Taitaa näitä sattua vähän kaikille, mutta aina se vähän harmittaa.

Kaisa kirjoitti...

nuo gladiolukset ovat sitten kauniita! En tiennytkään, että niitä voi istuttaa syksylläkin. Itse istutin niitä nyt keväällä ja tarkoituksena olisi nostaa mukulat talveksi ylös.

pioni kirjoitti...

Mun Consummation on ihan eri näköinen kuin sun ja ihan eri näköinen kuin Viherpeukaloiden lehdessä. Voi kun sais sen oikean:)