tiistai 4. syyskuuta 2012

Huhuu!


Nyt kun kohta tulee pitkät pimeät eikä oo mitään tekemistä, niin mikäpä olisikaan parempaa ajanvietettä kuin puutarhablogien lueskelu, enpä oikein keksi mitään. Meitä bloggaajia on aika paljon, ja joka kevät tulee varmasti lisää, eli millään ei voi ihan kaikkia löytää. Niinpä laitankin pienen etsintäkuulutuksen menemään: Kaikki puutarhabloggaajat ilmiantakaa itsenne, jotta voin lisätä ihania blogeja sivupalkkiin! Pääsee katselemaan kesäisiä kuvia, fiilistelemään ja haaveilemaan uudesta kasvukaudesta sitten kun on taas se pitkä pimeä..

9 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

No meillekin voipi tulla kylään..:)oikein mielellään vieraita kestitään ihanilla puutarhakuvilla.

Eeviregina kirjoitti...

Liityin lukijaksesi. Mitäpä sitä muutakaan talvella tekee, kuin selailee puutarhablogeja ja -lehtiä, suunnitellen uutta omaan pihaansa!
Mulla odottelee monta kukkaa ja pensasta istuttelua, projektit on kesken ja tulin vaan syömään(!) välillä...
Tais mopo karata käsistä, viikonlopulla ostin 26 pussia laukan-, tulppaanin- ja kirjopikarililjan sipuleita!!!
Iloisia hetkiä syyspuutarhassasi!

Iiris kirjoitti...

Ilmiannan itseni.Pidän jonkin sortista puutarhablogia. Puutarha sijaitsee II-vyöhykkeellä. Tervetuloa vierailulle. Liityin blogisi lukijoihin. Odotellaan nautinnollista syksyä ja talvea ja hhaaveillaan uusista kasveista ym mukavasta mitä puutarhaan voi tehdä. http://pahkinalehto.blogspot.fi/

Erjuska kirjoitti...

Moikka : ) Tervetuloa tutustumaan blogiini.

Terveisin Erjuska

sariw kirjoitti...

Oikein odotan niitä hämäriä syys- ja talvi-iltoja, jolloin voi keskittyä blogeissa surffailuun... kera mukillisen hyvää kahvia ; )
Kirjoitten nykyään "uudessa" Sarin puutarhat -blogissa. Sen liittäminen blogilistalle on vähän erilainen kuin muilla blogeilla. Ohje löytyy vanhasta blogista eli tämän viestin kautta : )

Intianminttu kirjoitti...

Tämä on nyt kolmas kerta, kun yritän jättää kommentin tähän postaukseen. Kaksi aiempaa on häipynyt jonnekin bittiavaruuteen. Minulla on vaikeuksia saada kommenttia julkaistua, kun sun blogissa on käytössä tuo Todista, ettet ole robotti -toiminto. Olin siis toivottamassa sinut tervetulleeksi Mielen Lumoon, kukkakuvia parvekkeelta, mökkipuutarhasta ja luonnosta! Tule, kun ehdit: www.mielenlumoa.blogspot.com

betweenland kirjoitti...

Taidan jo olla listallasi ja sinun blogiasi käyn itse seuraamassa, joten mukavaa viikonloppua!

Verso kirjoitti...

Myös minä kirjoittelen blogiani kun töiltäni ehdin.. eli eniten juuri talvella päivitän kesän ideoita ja toteutuksiani.

Puutarhuri kirjoitti...

Minut sinä oot tainnu unohtaa kokonaan ;) ainakaan tuossa sun seurantalistalla ei mun blogia näy...joten jos kiinnostaa niin tästäpä lyötyy tie meille.