torstai 14. helmikuuta 2013

Kiitosta ja kevään odotteluaOlen saanut sydämellisen tunnustuksen nyt jo kolmesta suunnasta: Pohjoisilta Pirkoilta, Salaisesta Puutarhasta sekä betweeniltä. Iso kiitos kaikille teille! Ja hyvää ystävänpäivää ihan jokaiselle blogiystävälle!

Kuuluikohan tähän tunnustukseen jotain kommervenkkejä.? Ainakin se ihan varmasti kuuluu laittaa eteenpäin, tässäpä muutama uusimmista puutarhablogituttavuuksistani (joilla monilla tämä näyttääkin jo olevan, mutta eipä se mitään, ajatushan se onkin tärkein..):

Puutarharintamalla on hyyyvin hiljaista. Eka siemensatsi tuli, enempää en vielä ole edes tilannut. (Täytyykin heti käydä kurkistamassa onko Hyötykasviyhdistyksen nettikauppa jo päivitetty ajan tasalle..) Jospa se innostus jostain löytyisi, kunhan aurinko alkaa paistella ja linnut laulella kevätlurituksiaan. Sitä odotellessa..

6 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Kevättä täälläkin odotetaan ja niin innokkaana, että meinaa välillä mennä hermot tähän lumimäärään..sulaakohan nuo milloinkaan..:)
Hyvää viikon jatkoa ja ystävänpäivää sinulle.

My life kirjoitti...

Onnea tunnustuksesta! Hyvää Ystävänpäivää!

Saraheinä kirjoitti...

Linnut jo laulelee, mutta aurinkoa ei näy ja lunta tulee lisää... Hyvää ystävänpäivää kuitenkin :)!

Tarja kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivän iltaa Sinulle! Tähän päivään sopiva sydän-tunnustus, onnea siitä :)

between kirjoitti...

Blogissani Rikkaruohoelämää (http://rikkaruohoelamaa.blogspot.fi/)on sinulle haaste.

Pelaguu kirjoitti...

Ja jokos niitä kevään taimihankintojakin aletaan miettiä? ;) Käyppäs kurkaamassa blogissani, jos haluat Särkän taimikuvaston paperisena, niin käyhän ihmeessä ilmoittautumissa tapaamiseen ja saat samalla sellaisen prösyyrin.