lauantai 20. heinäkuuta 2013

Taas taimistolla


Ohhoh.. Meikäläisestä on tullut melkoinen taimistoluuta, vaikka just tässä hoksasin että meilläpäin ei ole taimistoja lainkaan (mikä onkin ehkä pelkästään hyvä juttu..). Ihana kun ihmiset jaksaa järkätä näitä tapaamisia, suurkiitokset Karolinalle ja kaikille jotka pääsivät eilen paikalle Oulujoen taimistolle, sekä tietysti Matti Kuljulle! Olikin oikein kunnon neljätuntinen "luento" täynnä tietoa ja vinkkejä, ja ihan ilimatteeks, aivan huippua! Ja sitä silmänruokaa riitti kans, mahtavat näyteistutukset on tälläkin taimistolla, ja aivan ihana niittykukkakuja. Kattokaa vaikka:


Ostokset jäi yllättävän pieniksi tällä kertaa. Vain pari ritarinkannusta, pari syysleimua ja yksi ruusu lähti kotiin mukaan. Syysleimuja olen tähän asti pitänyt jotenkin mummokukkina, mutta nythän ne onkin enemmän kuin paikallaan kun olen ensimmäistä vuotta mummu :o) Ihania ruusuja oli tarjolla vaikka millä mitalla, en nyt alkanut niitä rohmuamaan, tuolle yhdelle Tove Janssonillekin pitää miettiä oikeesti sopiva paikka ennenkuin sen mihinkään istuttaa. Vaikka kyllä semmonen tuoksuva ruusutarha ois aika ihana.. Sit laitoin varaukseen Varjon, sen saan aikaisintaan ens kesän lopulla. Onpahan kunnolla aikaa miettiä oikea paikka hänelle. Olin varauslistan eka, joten seuraava myyntikokoiseksi ehtivä taimi on mun! Varjosta näkyy vain vilaus näissä mun kuvissa, Salaisessa Puutarhassa oli oikein hyvä kokovartalokuva hänestä.

6 kommenttia:

jori kirjoitti...

Vautsi. Teillä pohjoiden puutarhabloggaajilla on kyllä tajuttoman hyviä tapaamisia ja mitä kohteita. Aikamoisia herkkupaloja nuo taimistot ja se kun yleensä niissä tekee jotain ihania löytöjä.

Puutarhuri kirjoitti...

Hienoja kuvia sullakin! Tuo sulkaharmaalepän kuva on tosi hyvä, saanko kopsia? Sitä on mulla myynnissä, sais siitä hyvän kuvan kuvastoa varten. :) Oli kyllä hyvä reissu ja mukava oli tavata pitkästä aikaa. :)

Pelaguu kirjoitti...

Taimistosta saa enemmän irti jos siellä on esittelykierroskin. Jotain hyvin tärkeää voi jäädä huomaamatta, jos katselee itsekseen.

pioni kirjoitti...

Ihanat liuskalehdet, onko hän Varjo?
Kiitos kuvamatkasta, harmittaa kun en päässyt mukaan.

Vianna kirjoitti...

Kiitos kiitos, oli kivaa! Liuskalehtinen ei ole Varjo, koska Varjo ei ole liuskalehtinen. Liuskalehtinen on sulkaharmaaleppä, Varjo taas ihan tavallinen harmaaleppä, joka ei kasvata latvaa ollenkaan. Sukulaisia siis ovat :o) Kiitos kysymästä Puutarhuri, ole hyvä vaan, tarvitsetko isompaa kuvaa?

Puutarhuri kirjoitti...

Kiitos, en tarvi isompaa, tuo on ihan hyvä noinkin. :)