lauantai 21. kesäkuuta 2014

NyyhkisEhdin jo iloita viiniköynnösten hienosta selviämisestä vaikeasta talvesta, sekä siitä että melkein joka köynnöksessä oli nuppuja, osassa runsaastikin. Sitten kävi yks kylmä hetki, ihmettelen kyllä milloin, ehkä se oli tiistaina kun mielestäni meillä ei yöpakkasia ole ollut, ja yhtäkkiä melkein kaikki viiniköynnökset on ihan lurpallaan.. Eihän ne toki juuria myöten ole paleltuneet, ja on siellä seassa muutamia hyviä versojakin, mutta melko suurelta osin ne on ihan ruskeita ja velttoja. Voi nyyh, nyt joudutaan odottelemaan satoa ensi kesään asti..


6 kommenttia:

Satu Kukkaiselämää kirjoitti...

Voi ei. Harmi! Mulla on Zilga kasvarissa ja luulin sen jo kuolleen. Kun leikkasin, alkoi tehdä jonkinmoisia lehtiä, muttei ole mitenkään kukoistava. Nyt olen päättänyt istuttaa sen ulos.

Kuusirannan emäntä kirjoitti...

Voi kurjuuksien kurjuus! Suomen kesä aina välillä yllättää noilla kylmillä jaksoilla, joihin ei oikealla tavalla osaa varautua. Pitkäjännitteisyyttä puutarhuroinnissa tarvitaan, ja vielä viiniköynnöksesikin tekee hedelmää!

anski kirjoitti...

No jopa on harmillista! Toivotaan, että versot virkoavat uuteen eloon..

Katja kirjoitti...

No jopas on, harmillista! Meillä halla nippaisi pinaatteja ja kesäkurpitsaa. Enpä muista että ennen olisi juhannusviikolla näin käynyt.

between kirjoitti...

Tosi harmi. Pitkä talvi odottaa seuraavaan kesään on pitkä aika.
Meillä on toukokuussa istutettu Zilga kasvihuoneessa. Siellä on alimmillaan ollut +4 astetta, mutta toistaiseksi kasvi on hengissä.

pioni kirjoitti...

Voi ei! Nyt on kyllä ollut erikoisen kylmiä öitä juhannusviikoksi.