torstai 29. marraskuuta 2012

Kesä kuutena kukkanaHuh, olipas muuten urakka kahlata kaikki kesän kukkakuvat läpi! Enkä ihan kaikkia edes kahlannut, ovatten he jokainen melko alkukesän satoa. Eikä edes välttämättä valokuvauksellisesti mitään kaikkein parhaita, mutta näistä nyt tuli jotenkin kesäinen mieli. (Huomasin että mun eniten käyttämässäni objektiivissa on ihan varmasti joku vika, sillä muilla objektiiveillä tulee kuviin parempi kontrasti ja ne on jotenkin terävämpiä. Eikä tuossa kameran rungossakaan ole kyllä kehumista, pääsin näkemään uudemmalla versiolla otettuja pimeitä sisäkuvia, ja ne kyllä on paljon valovoimaisempia.. yääh.. Tahtoo uuden kameran......) Osa näistä kuvista on lultavasti jo aiemminkin nähty tässä blogissa, mutta ei se mitään, kuitenkin olen hurjan tyytyväinen että sain kasaan kuusi tunnistettavaa kukkakuvaa! Ja huomasin että olihan meillä sittenkin kesä, ainakin alkukesällä.

Yrittäkää kuvitella mukaan kesän lämpö ja tuoksut, aaaaah!

Kuvissa siis: kaunokainen, narsissi (lajikkeesta ei tietoa - ehdotuksia?), voikukkapelto, tulppaani Finola, kerrotukukkainen lumikello, juhannusruusu.

6 kommenttia:

Purlina kirjoitti...

Ihania ja kesäisiä kukkakuvia! Virtuaalinen tuoksu välittyi ainakin tänne :)

Saraheinä kirjoitti...

Ihanan kesäistä! Kyllä se viime kesä oli loppujen lopuksi aika kaunis, vaikka sadetta riittikin.

Kukkaiselämää kirjoitti...

Kauniita, kesäisiä kuvia.

Tarja kirjoitti...

Aika erikoisia ja kauniita kuvakulmia olet ottanut! Niinpä en oikein tunnista mitä lajia kaksi (ylin ja toiseksi alin) niistä ovat, mutta sehän siinä just onkin jännää :)

Vianna kirjoitti...

Kiitos kiitos kiitos! Listasin nuo kuvien kukat vielä tuohon loppuun :o)

Between kirjoitti...

Kipaise hakemassa Jouluhaaste blogistani.