torstai 15. elokuuta 2013

Menin ulos

Näytti nätiltä, puolipilviseltä ja välillä melkein aurinkoiseltakin. Oikeasti ripsuttelikin vettä ja tuuli oli niin kova että pitkien varsien päässä olevat kukat huojui ihan villinä. Ja oli niin hämärääkin taas, ja kylmää. Eikä nuo värit toistu kyllä yhtään oikeina..

Tällä hetkellä tykkään mm. tästä yhdistelmästä:


lilja 'Salinas', tähkätädyke 'Christa' sinipallo-ohdake ja vaaleanpunakukkainen virginiantädyke. Ja on siellä seassa myös rohtosalkoruusua sekä nepalinahnhikkia. (Vaan missä on mun Crimson Pirate -päivänliljat?? No kyllä ne siellä on, mutta ei kukan kukkaa..)


Uusimman penkin väripilkut kerrottukukkainen tiikerililja ja purppuraheisiangervo, näiden vieressä aloittelee kukintaa syyshortensiat, jotka myös sopii hyvin väreihin.


Näiden punahattujen piti olla 'Green Envy' ja 'Vintage Wine', tässä vielä mietin kumpi on vihreä ja kumpi viininpunainen.. (Osta punahatut kukkivina jos haluat olla varma että saat mitä haluat.) Se mun vanha, oikeasti vihreä viherhattu kukkii myös pian.Yksitoista uutta mansikkapenkkiä odottelee ensi kesää. Mitähän marjoja me vielä keksittäis istuttaa ja minne..?

4 kommenttia:

pivi kirjoitti...

Äh, niin ärsyttävää tuo kun saa vääriä kasveja. Varsinkin kun on valinnut kasvupaikan värin mukaan, ja tuleekin aivan muuta. Green Envy olisi ihana, näinkin jossain juuri kuvan. Niin, muuten mulla kukkii nyt sinisenä tummanpunainen kärhö :)

Maarit kirjoitti...

Mahtavat mansikkasadot sinulle tulossa...Kaunis väriyhdistelmä perennoissa!

pioni kirjoitti...

Hyvä vinkki tuo että osta kasvit kukkivina jos haluat tietää mitä purkissa on. Tai siis ainakin minkä väristä:)

Eija kirjoitti...

Onpas teillä suuri mansikkamaa. Tuosta tulee satoa jo kymmeniä litroja tai satoja :D