keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Syyskuun sulostuttajia
Oli ihana kesäinen syyskuu, lämpö, pörisijät ja surisijat. Kyllä näillä eväillä pitäisi jaksaa läpi pitkän, pimeän talven, kohtahan siitä on puolet jo mennyt. Ihanaa uutta puutarhavuotta, ystävät!

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Monesti syyskuussa tuntuu, ettei silloin enää kuki mikään. Tämä postaus on kyllä todiste siitä, kuinka kesä sokaistaa katsojan. Ehkä syyskuu on myös jo niin luopumisen aikaa, ettei uskalla enää iloita uusista kukkijoista. Joka tapauksessa punahatut ja muut aarteet ovat yhtä lailla paikkansa puutarhassa ansainneet. Kiitos tästä muistutuksesta <3 Ruusunmekko-blogissani on sinulle Toive, unelma ja lupaus vuodelle 2016 -haaste, mukavaa jos vastaisit siihen. Onnellista ja rakkaudentäyteistä vuotta sinulle <3

Maatuska / Selätön puutarhuri kirjoitti...

Kauniita kuvia. Monet kukat aloittavat vasta elo-syyskuussa kautensa. Ehkäpä sitä tosiaan ajattelee, että kesä on ohi jo syyskuun alussa, vaikka se ei kyllä pidä nykyisin enää paikkansa. Kesä siirtyy aina vain myöhemmälle.

pioni kirjoitti...

Toivottavasti seuraava puutarhavuosi on aurinkoisempi ja lämpimämpi kuin edeltäjänsä, vaikka korjasihan elokuu kivasti alkukesän ilmoja:)