tiistai 24. toukokuuta 2011

Pari tulppaania sekä narsissi


Hmm, Angelique'n seasta on noussut valkoisia kevyesti kerrottuja tulppaaneja. Ihmettelin että mitähän oikein olen syksyllä istutellut, nämä näyttää melko tylsiltä.. Onneksi on nämä muistiinpanot, ja sieltähän näkyy että sen on oltava joku näistä: 'Flaming Flag' (ei), Holland Beauty' (ei), 'Willemsoord' (ei), 'Carnaval de Nice' (ei) tai 'Ice Wonder', eikä se ole sekään, vaikka se on ehkä lähimpänä näistä kaikista. Eli taas on ollut pussissa jotain muuta kuin sitä oikeeta tavaraa.. Tai sitten joku on salaa käynyt istuttamassa mun pihalle yllätyskukkia! Viime keväänä loistaneet Lidlin tulppaanit sen sijaan oli just sitä mitä pitikin, tänä keväänä niistä on tullut vain muutama pieni kukka, kiva väriläiskä kuitenkin kohdassa jossa ei tällä hetkellä kuki kukaan muu.



Toisaalla on toisenlaisia tulppaaneja avautumassa. Tämä nyt taitaa olla se Holland Beauty, jota en edes tarkoituksella hankkinut, taisi olla joku kaupanpäällinen tms. Mutta sentään näyttää melkolailla itseltään, terälehtien reunassa on aavistus persikkaista sävyä. Lisää persikkaa löytyy narsisseista nimeltään Satin Rose. Nämäkin tuli jostain kaupanpäälle, eikä ainakaan mun mielikuvitus riitä taikomaan näistä vaaleanpunasävyisiä. Aikaisemmalle pihalle hankin näitä sini-puna-valko -penkkiin, kuvittelin vissiin että ovat niin vaaleanpunaisia kuin mainoskuvassa. No eivätpä ole.

1 kommentti:

Irene kirjoitti...

Olen monta vuotta sitten istuttanut Angeliqueta. Tänä vuonna sieltä nousi yksi valkoinen yksinkertainen tulppaani. Ehkä se oli taantunut. Kun ne risteyttävät noita tulppaaneja niin ehkä sitten taantuessaan niistä tuleekin esille joitakin vanhempia yksinkertaisempia muotoja?