tiistai 17. toukokuuta 2011

Sadepäivän auringot


Täällä vallitsee sellainen brittiläinen säätyyppi, välillä sataa ja välillä taas paistaa. Vesi ja lämpö tekee niin hyvää luonnolle! Jospa tänä kesänä saataisiinkin sadetta sopivasti.. Pihalla kasvit on hujahtaneet pituutta ja vihertyneet entisestään. Nyt on taas narskujen kevät, viime vuonna ei ollut. Ensimmäiset jo kukkii, ja kohta loputkin. Aarreaitan takana lainehtii kokonainen narsissimeri (aika pieni meri..), viime vuonna näistä kukki tasan yksi ja sekin oli kääntänyt naamansa seinään päin.. Nyt näyttää jo paremmalta! Ja jos oikein tarkkaan katsoo, niin helmilijat ja lemmikitkin taitaa jo kukkia..Hyasinttejä on pulpahtanut maasta pari lisää. Valkoiset näyttää olevan aikaisimpia. Pitäis varmaan jouluhyasintitkin kaivaa maahan ensi kevättä varten. Ihan kohta aukeaa ensimmäiset tulppaanit. Kuvassa Angeliquen isot nuput. Senhän pitäisi olla myöhäinen, mutta eipä meillä kovin paljon aikaisempia näytä olevan kun ei vielä mitkään tulppaanit kuki. Mietin tässä vaan, että voisikohan mysteeriruusuke kuulua jättilaukalle? Sellainen on nääs kätkettynä johonkin päin pihaa..

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva lukia näitä blogeja, kun kaikki nauttii sateesta. Niin minäki oon nauttinu. Toivotaan ettei sade jää kuitenkaan "päälle".

Nikke kirjoitti...

Voi hyvinkin kuulua jättilaukalle :)

Ja eiköhän Suomessa tule taas kesä, jossa jokin on vialla. Harvoin täällä täydellisiä kesiä on, sillon ei olisi mitään puhuttavaa :)