maanantai 19. maaliskuuta 2012

Keulii, keulii


..enää ei pelkästään meinaa.. Tuossa kaurapellon reunassa kulkee tie, ja tien viereen pellon puolelle istutan kesällä rivin omenapuita, ja rakennan perinteisen savolaisen pisteaidan. Omppujen lisäksi laitoin tilaukseen saskatooneja, kirsikoita, luumuja, aronioita sekä hasselpähkinöitä. Hullu mikä hullu. Nyt lasken summat yhteen ja sitten ehkä otan järjen käteen ja mietin mitä ilmankin tulen toimeen..

7 kommenttia:

Matonkude kirjoitti...

Ihaaanaa!
Juuri noin toimii keväällä hullu.
Täällä tunnistetaan tuo hulluuden laji vallan omakohtaisesti =D

Vertaistukea saatavilla, jos tarve vaatii ;)

Mäntylän mummi kirjoitti...

Enemmän on enemmän ;)

Eija kirjoitti...

No tuo tilaushan kuulostaa aivan, kuin mun tekemältä. Jos vain olisi vielä tilaa mihin istuttaa...:D

Mulla on noita muita myös, paitsi hasselpähkinää. Minkälainen pensas tai puu se on ? (heti iski himo saada kans sellainen)
T. toinen puutarhahullu :O

pioni kirjoitti...

Ihana hedelmätarha tulossa teille!

Jaana ja Haltiatytöt kirjoitti...

Kun se pikkusormen antaa menee koko käsi. Ainakin itselle kävi näin tilasin jo 20 pussia siemeniä ja kaksi tuli ekstraa. Nyt oli pakko kuitenkin tilata vielä steviaa ja isokonnantataria!

Geranium kirjoitti...

Ah, tuo puu-pensaslista on kuin runo! Ja hasselpähkinä, se kuulostaa ihan hirmuisen kiinnostavalta. Oijoi, on meillä mielenkiintoisia aikoja edessä :)

Susanna kirjoitti...

Minä en edes enää laske paljonko olen rahaa kuluttanut jo tänä keväänä... Toivotonta hommaa, vaikka voisikin saada joskus jotain järkeä tähän puuhaan.

Itsekin ole haaveillut perinteisestä riukuaidasta, tosin vähän harvemmasta. Se voisi olla aika hieno tausta isolle kukkaistutukselle.