torstai 18. huhtikuuta 2013

Kukkia?Viikossa lumi on sulanut valtavasti! Pellolla on lunta enää polviin asti, ja kukkapenkkejä näkyy jo joka puolella. Löysin kukkiakin! Eka piippa ei ehkä ollutkaan ekana tullut esiin, satuin vaan huomaamaan sen ensin. Aitan takana on vihreitä piippoja jo monia, siellä majailee myös mun salakavalat lumikellot. Onkohan tuo ensimmäisin lumikello jo kunnolla auki, en polvistunut hänen edessään ihan niin alas asti että olisin kurkannut hameen alle, mutta sovitaan että on. Löytyi myös jouluruusu, jossa on kaksi hengissäolevaa vihreää lehteä, ja keskellä joku punainen möykyrä. Näyttää siltä että vois olla kukkanuppu, mutta voi ehkä olla myös lehtiaihiokin. Superiloinen jouluruusu(je)n menestymisestä kuitenkin!

Nyt vaan harmittelen omaa hölmöyttäni, kun syksyllä olisin voinut istuttaa enemmän lumikelloja kaikille noille paikoille jotka paljastuu ensimmäisenä enkä kuitenkaan niin tehnyt. Täytyy muistaa taas ensi syksynä..

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sehän se keväisin harmittaa kun ei syksyllä oo tajunnu istuttaa enempi sipuleita.Minun on pitäny laittaa kalenteriin ylös paikatkin mihin pitäisi istuttaa..Se kun tuo muisti tuppaa pätkimään sitten syksyllä..
-Sartsa-

Hilu kirjoitti...

Voi nuo lumikellot ovat niin ihania. Minun lumikelloni jäi etelään kun muutto tuli ja nyt pihalta ei nouse mitään. Kaikki on vasta suunnitelmissa. Lumikelloja aion kyllä istuttaa syksyllä ensi kevättä varten.