maanantai 31. maaliskuuta 2014

Pieniä

Ikkunalla pieniä taimivauvoja: 48 tomaattia (joo, tiedän, mutku mää niin tykkään niistä!), kolme vesimelonia ja viisi paprikaa, ja kaikkia voi vielä olla tulossa lisää.


Pihalla lisää pieniä lumikellosia (ah ja voi nämä kerrotut!):


Ja se viimeinen pieni: Sain aikaa sitten anskilta jännän haasteen, kiitos!

"Moni meistä bloggaa anonyyminä, eikä halua laittaa esim. omaa kuvaa sivulleen. Olisi kuitenkin mukava nähdä minkä näköistä porukkaa me olemme. Esittele itsesi yhdellä tai useammalla lapsuudenkuvallasi. Harvalla on lapsuuskuvia tiedostoissaan, mutta vanhan valokuvan saa helposti sähköisesti julkaistavaan muotoon ottamalla siitä kuvan digikameralla. Nyt selaamaan valokuva-albumeita! Laita haaste kiertämään jakamalla saamasi haaste kahdelle tai useammalle bloggaajalle." 

Haasteeseen vastaaminen kesti näin kauan, koska vasta viime viikonloppuna pääsin kyläilemään äitin luona ja kurkistelemaan vanhoja kuvia. Musta pienenä ei ole puutarhailukuvia, monia muita mukavia kuitenkin löytyi. Ikähaarukka näissä on 2-12 vuotta, luulisin. Tosi kiva pitkästä aikaa nähdä itsensä pienenä, ja varsinkin kun sieltä tunnistaa joitain samoja piirteitä tai ilmeitä kuin omilla lapsilla :o)1 kommentti:

Satu Kukkaiselämää kirjoitti...

Ihanat kerrotut lumikellot! Kiva haaste ja postaus siihen. Mukavaa pääsiäisen jatkoa!