torstai 12. maaliskuuta 2015

Meillä odotellaan


..vielä jokunen hetki ennen puutarhatöihin ryhtymistä.. Kuten kuvasta näkyy, pionille on laitettu tukirakennelma jo paikalleen, tosin itse pionit vielä uinuvat paksun hangen alla.

Aurinko armas saa pitkän tovin paistella, jotta nämä hanget hupenee, mutta kiirekös tässä.Vaahteran juurella vihertää jo pienesti joku. Ensimmäisenä kukkaan ehtivät lumikellot pötköttelevät vielä suunnilleen tuossa kuvan vasemman reunan paikkeilla, melkein jo näkyvissä..

Talon eteläseinustalle on sulanut isohko läntti, ja lumen alta on paljastunut ensimmäiset kunnon vihreät.Hän on muistaakseni harmaa-ajuruoho.

3 kommenttia:

between kirjoitti...

Mukava nähdä muitakin lumisia pihoja. Meillä kun ei pahemmin piippoja näy, vaikka asumme etelärannikon tuntumassa. Lumi on kasaantunut tontillemme, mutta tällaiset upeat aurinkopäivät tekevät kyllä ihmeitä. Pitää nauttia kevään joka hetkestä, se menee kuitenkin ohi ihan liian nopeasti.

Pelaguu kirjoitti...

No minähän en nyt omaa lumista pihaani voi kuvata tai ei sitä vaan vaikuta, lunta aivan jättikerros päällä, eipä oo naismuistiin ollutkaan ja vielä kun lumet rymähti katolta. Jotta odotellaan... Ja vielä vähän odotellaan että mäkin saan laittaa ruohon vihertävää kuvaa, mutta senkin aika tulee, hitaammin vaan kun muualla. :) Jännässä odotellaan.

Susanna kirjoitti...

Mahtavat kinokset teillä! Meillä saa lähinnä haaveilla enää hiihtokeleistä, pelloillakin on sänki hangen pinnassa.