tiistai 24. huhtikuuta 2018

Pihalla tapahtuu jo!


Hui kuinka paljon lumet on sulaneet talon takaa viikossa, vaikka viikonloppuna olikin lähes koko aika nollassa (vertaa edellisen postauksen eka kuva). Satanut on vain yhtenä päivänä, joten enimmäkseen tämä on auringon tekosia.

Etupihalla sen sijaan on vielä talvisempaa. Tuija pääsi perunasäkin alle auringolta suojaan, ja näyttää että kiviaidan vierustan narsissien ilmestymistä saa vielä pikku hetken odotella..
Lumenkolaaja on näköjään siirtänyt mursketta pihalta kukkapenkkiin, mutta eipä se mitään, sieltä jo jotkut pienet pilkistelee. Tulppaneja ja narsisseja ainakin, jotain pikkusipuleita varmaan myös, ja päivänliljatkin tekee jo uusia versoja.

Talon päädyn "metsäpuutarhassa" herukkapensaan alla näkyy jo häivähdys vihreää. Pikkutalvio luikertelee maata pitkin, sinivuokkokin on parista lehdestä päätellen vielä paikallaan, ja näkyypä sieltä jo valkovuokotkin puskevan lenksujaan maan päälle. Oioioi!!
Raparperitkin on ihan pian korjuukokoisia!

Mutta ettei totuus kuitenkaan unohtuisi, pellot on vielä lumivaipan alla, mansikkapenkkirivit tosin jo vähän pilkottaa hangesta. Sieltä se kevät tulee täyttä höyryä!

4 kommenttia:

Maatiaiskanasen Elämää kirjoitti...

Kyllä se kevät sieltä tulee <3 Kasvun ihmettä on ihanaa seurata :)

paleredrose kirjoitti...

Kesää kohti mennään kovaa vauhtia. :-) Vink, blogissani arvonta, tule mukaan! ~Katja

Hilu kirjoitti...

Kyllä lumet sulaavat kovaa kyytiä, mutta sitkeästi sitä vielä piisaa.

Kruunuvuokko kirjoitti...

Keväiseltä alkaa jo näyttää ja kohta lumesta on pelkkä muisto vain.
Mukavaa loppuviikkoa.