keskiviikko 4. syyskuuta 2019

Yks projekti sekä hieman herkkujaEtuterassin vieressä on pari vuotta sitten reunustettu pieni alue, jossa kasvaa pelkästään kevätkaihonkukkaa ja yksi arnoldinpihlaja. Tässä yhtenä päivänä huvitti kaivella kaikki vihreät pois sen ympärystöstä, ja pian sen jälkeen kuin ihmeen kaupalla paljaalle mullikolle oli kulkeutunut muutama liuskekivi. Tänään asettelin heitä järjestykseen ja hain lisääkin kiviä paikalle. Vielä sitä on jonkin verran päällystämättä, ja tuosta talon nurkan jälkeen ajattelin jatkaa kaivamalla yksittäisiä kiviä nurmen keskelle poluksi. Seinänvierustallekin pitää keksiä joku ratkaisu, ehkä nuijin pienempiä pyöreitä murkuloita siihen.

Meillä on käynnissä kunnon luumujuhlat! Punaisten ja keltaisten jälkeen nyt on vuorossa siniset. Päärynöitäkin on jo päästy vähän maistelemaan. Ja tiiättekö mitä: tänä kesänä ehkä saadaan ekaa kertaa rypäleitä, sen verran lupaavalta näyttää tässä vaiheessa, jeeee!4 kommenttia:

Pihan vuosi kirjoitti...

Herkullisen näköistä satoa. Ihanaa, että viinirypäleet alkavat valmistumaan. Meillä luumupuu oli kasvanut niin pusikoksi, että se kaivettiin pari vuotta sitten ylös. Istutin pari vartta siitä takaisin, mutta eivät juurikaan tee vielä luumuja. Yksi ainut näyttäisi olevan tulossa.

paleredrose kirjoitti...

Herkullista satoa. Mahtavan paljon päärynöitä, oih.
Mukavaa loppuviikkoa. ~Katja

Between kirjoitti...

Liuskekivistä saa kivan näköistä polkua ja tasannetta. Hyvä tulee.
Teillä onkin siellä etelän herkut kypsymässä; rypäleitä ja päärynöitä. Hienoa!

Kruunuvuokko kirjoitti...

Hienoa satoa ja upea liuskekivikäytävä.