lauantai 23. heinäkuuta 2011

Aamun helmet


Kukkapenkin pohjalla asustelee jos vaikka ketä, enimmäkseen näyttää olevan valkoapilaa, voikukkaa, piharatamoa ja poimulehteä. Olen yrittänyt ahkerasti kitkeä niitä pois.. Poimulehtien olen vielä toistaiseksi antanut olla, ja sieltäpä löytyikin tämän aamun helmet :o)

Muistaakseni joku törmäkukkanen on hän joka tässä vilkuttelee hyvät huomenet. Tilasin näitä viime syksynä Kodin kukilta (tai sitten joskus muulloin jostain muualta..), mutta en millään muista lajiketta. Enkä kyllä muistanut sitäkään että näiden piti olla valkoisia.. Joka tapauksessa olen happyhappy että ovat talvehtineet ja nyt alkavat kukkimaan!Pioniunikot kukkapenkissä ovat hekin poksauttaneet ensimmäiset nuput auki. Tummanvioletit kaunottaret huojui tuulessa niin ettei niistä saanut selviä kuvia, tämä valkoinen lötkötti rennosti melkein maan tasalla.

Yllärilaukat ovat saaneet kaunista väriä pintaansa. Ihan outoa kun en tiedä tarkalleen keitä nämä kaksi ovat. Tulivat ilmeisesti pikkulaukkamixin mukana, mutta ovat kyllä paljon pitkävartisempia kuin muut pikkulaukat, sekä runsaskukkaisempia. Ihan vahingossa onnistuin istuttamaan heidät ihan vierekkäin :o)

2 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Hehee. Minulla on juuri sama tunistusongelma tuon alimmaisen punastelijan kanssa. Taidettiin tilata samanlainen pikkulaukkamix ;)

Millan kirjoitti...

Löysin sille nimen. Se on pallerolaukka :)