sunnuntai 28. elokuuta 2011

Uusia kukkia


Laajensin perennapenkkiä vähäsen, sillä ajatuksella että kaikki purkeissa kesän viettäneet perennat ja ehkä jokunen pensaskin pääsisi talvea vasten maahan. No, käväisinpä sitten yhtenä päivänä agrimarketissa, ja siellä piti tietysti tonkia kaikki alelaarit ja nurkat..

Syyshohdekukkaa en ole koskaan hoksannut haluta omaan pihaan, enkä olisi kuvan perusteella ehkä ostanut vieläkään. Nyt näitä 'Rubinzwerg' -nimisiä oli kuitenkin tarjouksessa, ja nehän on oikeastaan aika nättejä. Jotenkin vissiin olen alkanut kattella värejä sillä silmällä että mikä passaa keltaisen talon kanssa.. Tykkään kukasta just tässä vaiheessa, ennen kuin nuo keskikukat aukeaa keltaisina, sitten se ei oo enää niin nätti. Taustalla häämöttää toinen uusi hankinta, laikkukirjokanukka.


Euron laarista löytyi lännenluppio, tai se mitä jäljellä oli: pari ruskehtavaa rankaa purkissa, joten mielenkiinnolla odottelen ensi kesää ja minkänäköinen hän onkaan sitten hyvinä päivinään.

Aivan vastustamaton oli myös lamb's ear, nukkapähkämö, joka täytyi kotiuttaa juuri tänä kesänä kun meillä oli ensimmäisen kerran kesälampaita :o)


Tänään on ihan melkein hellettä, ihana tuuli, aivan loistava loppukesän päivä. Pihahommiin mars! Ihanaa sunnuntaita ja tulevaa viikkoa!

2 kommenttia:

Erjuska kirjoitti...

Syyshohdekukat ovat kauniita - niitä on omalla pihallani myös. Kukat sopivat syksyn väreihin ihanasti. Jos haluat niitä lisää pihallesi kannattaa hyödyntää kukan siemenet. Niitä tulee totisesti paljon : )

pioni kirjoitti...

Tänään on kyllä ollut mahtava ilma. Ruohonleikkuussa tuli jopa hiki:)