tiistai 24. huhtikuuta 2012

Hei kevätkukkijat!


Aarreaitan eteläseinustalla on lumeton läntti, jossa kukitaan! Piti vähän auttaa kerrattukukkaista lumikelloa tähystelemään taivaalle, ihan varovasti ettei mene niskat poikki.


Kreikantulppaani (?) puskee lemmikinlehtien läpi.


Perhepotretissa kaikki aarreaitan takaseinän asukit: lumikellot, kreikantulppaanit, helmililjat (nuppuja näkyvillä!), narsissit ja nuokkutähdikit. Ja aika paljon itäneitä vaahteransiemeniä..


Etupihallakin on pienenpieni pläntti kukkapenkkiä näkyvillä. Krookus nupulla, ja jotain vaaleanpunaista puskemassa lehtien läpi.


Pellon puolella on jo kasvimaata näkyvissä! Ja vielä hirmusti lunta..

5 kommenttia:

Geranium kirjoitti...

Ihana kuvaus tästä siirtymävaiheesta: jotkut kukkivat täyttä häkää ja taustalla hehkuu valkoinen lumimatto. Onneksi suunta on vehreää kukintaa eikä lumen valta-aikaa kohti...!

Hieno lumikello, tuollaisia täytyy tänä syksynä yrittää hankkia. Lähikuva tekee sille oikeutta.

pioni kirjoitti...

Samanlaisia näkymiä meilläkin, toisaalla jo väriä ja toisaalla vielä paksusti lunta. Nyt sataa vettä, toivottavasti lumet sulaa kohisten;)

Saraheinä kirjoitti...

Jännä, että samalla pihalla voi olla noin erilaisia näkymiä. Ihana tuo kerrottu lumikello!

betweenland kirjoitti...

No, nyt minä keksin, mitä ne pienet ja innokkaan näköiset mintunvihreät taimet tuolla pihassa on. Vaahterantaimia tietysti! Meidän ympäristössä on paljon vaahteroita ja kesän mittaan joudun nyppimään pikkuruisia vaahteroita kukkapenkeistä ja muualta pihamaalta, jollen halua paikalle vaahterametsää. Kiitos Vianna, taidan olla vielä talviterässä.

Millan kirjoitti...

Voi hurja, miten upea tuo kerrottu lumikello! Tuommoisia metsästän minäkin ensi syksynä meille :)