lauantai 17. toukokuuta 2014

Vihdoinkin kukkivat he


Ei taaskaan saatu tätä näkyä äitienpäiväksi.. Valkovuokot jurnuttivat tosi pitkään ennekuin uskaltautuivat kukkimaan. Näitä onkin kahta eri sorttia, toisilla on pidemmät terälehdet, ja toiset on noita perinteisiä pyöreempiä. Pitääkin varmaan siirtää loputkin vuokot talon seinustalta tänne syreenimetsikköön, mutten vielä uskalla kun en tiedä keksinkö kaataa kaikki syreenit ja laittaa tilalle jotain ihan muuta vai mitä keksin..Kirjopikarililjat on niin nätteinä! Nämä muutamat ruudulliset on ensimmäisenä auki, mutta näyttää sieltä nousevan pari valkoistakin. Oishan se kiva jos kukintaa riittäis pitkään, mutta taitaa nyt lämmetä niin kovin että kukat kuihtuu nopeasti, vaan onneksi uusia alkaa aukeilla vähän nopeammin. Ensimmäiset pikkuruiset minitulppaanitkin on jo auenneet, ja lisääkin on tulossa.


4 kommenttia:

pioni kirjoitti...

Ihana valkovuokkomeri!

between kirjoitti...

Lämpöä tuli kerralla oikein kunnolla. Sipulikukat varmasti lehahtavat täyteen kukkaan.

MINNA kirjoitti...

Kirjopikarililjat ovat kauniita! Laitoin sipuleita syksyllä mutta vielä ei näy mitään. Mahtavatkohan edes kukkia tänä keväänä?

pivi kirjoitti...

Ihania kukkijoita. Sitten kun menee muutama vuosi, niin ilmestyy siemenestä lisääntyneitä pikarililjoja hassuihin paikkoihin ;) Löysin pikarililjoistani jo liljakukonkin, kääk.