torstai 9. huhtikuuta 2009

Havaintoja harmaana päivänä

Outoa. Vaikka päivä on välillä aurinkoinen, niin heti kun menen kameran kanssa pihalle onkin ihan harmaata. Ja oikein kylmä tuuli..

Onkohan tämä jonkinlainen kukkapenkinreunus? En muista viime kesänä tässä kasvaneen mitään varsinaisia kukkasia. Kohtahan se nähdään.. Noita samaisia betonijärkäleitä on vino pino jäljellä. Niistäpä taidan tehdä kasvihuoneelle kunnon perustukset.


Makuuhuoneen ikkunan edessä kasvavan tammen juurelta löytyy verkkoviritelmä. En oikein tiedä miksihän se siihen on viritetty. Ehkäpä on yritetty pitää tammi aisoissa? Tai puput ja myyrät loitolla tyveltä? Toisaalta verkko ulottuu korkeimmillaankin vain 30 cm:n korkeuteen.. Samanlainen verkko löytyy myös vieressä kasvavan kirsikan (ehkä se on kirsikka, ainakin samannäköinen kuin kirsikkapuu meidän vanhalla pihalla) juurelta.


Ettei kävisi liian harmaaksi: Vielä pari kuvaa edellisen postauksen vaahterakoivusta kesäasussaan. Molemmilta puolilta.


3 kommenttia:

Jossu kirjoitti...

Teillä on vielä lunta! Kohta se kesä tulee ja nurmikot taas viheriöi vaahterakoivulla!
Mukavaa pääsiäisenaikaa toivottelen!

Heinähattu kirjoitti...

Hei Jossu! Meillä on vielä lunta.. Ja lisää tulee koko ajan. On hanget korkeat nietokset.. Auringonpaisteen sijasta tänään tulee lunta vaakasuoraan, ja mittari näyttää kolme astetta pakkasta..

Elina kirjoitti...

Täälläkin satoi aamulla ja yöllä lunta. Ja nyt on harmaata. Yök! Tuo vaahterakoivu on kyllä hieno. Miten kätevää olisikaan pienellä pihalla tuollainen "tuplapuu" :).