tiistai 8. toukokuuta 2012

Messuostoksia ja muita kukkivia


Kävin messuilla pönöttämässä tiskin takana yhden päivän, enkä paljon ehtinyt ympärlleni katsastella. Sen verran kuitenkin, että piipahdin Särkän perennataimiston osastolla ostamassa pari uutta kukkijaa pihalle. Leinikki, skopolia, etelänkevätesikko ja kangasvuokko lähtivät mukaan. Messujen parasta antia oli taas kerran ihmiset. Kiitti!!

Kotona ei kolean viikonlopun aikana ollut tapahtunut paljoakaan (hyvä). Maanantaiaamun auringonpaisteessa hipsin kameran kanssa pihalla kuvailemassa kaikkia pieniä ihan läheltä. Sinivuokot, kevätiirikset (en muista mikä sen oikea nimi on, mutta näitä lisää, kiitos!), posliinihyasintit, skillat, krookukset, lumikellot, kaunokaiset, kaikki ne jo kukkii, ja yksi talventähtikin on säilynyt hengissä.

Valkovuokot on vielä vähän vaiheessa. Kohta kukkii myös ainakin imikät ja kevätkaihonkukat. Voi ihana, ihana kevät!


3 kommenttia:

betweenland kirjoitti...

Pitkään luulin olevan ainoa höperö kiertäessäni säännöllisesti pihalla kameran kanssa. Onpa rauhoittavaa todeta, että meitä on näin paljon.
Ihana kevät, minustakin!

Geranium kirjoitti...

On jotenkin ihanaa, että nämä pienet ja herkät kukkivat juuri aikaisin keväällä, kun ei ole vielä muita. Jos nämä yrittäisivät päästä esiin ruusujen ja pionien ja syreenien rinnalla, niin eivät varmaan kovin monen kameranlinssiin osuisi :)

Kauniita sinisiä!

Susanna kirjoitti...

Kamera ja piha todellakin kuuluvat yhteen. Onneksi on blogimaailma, joka yhdistää eri puolilta Suomea meitä innokkaita kukkien kuvaajia :)