tiistai 29. toukokuuta 2012

Mikämikä?Kertokaapa mikä ihme tämä kukkapenkin asukas voi olla? Olen näköjään kokonaan unohtanut mitä kaikkea on tullut maahan tökittyä, eikä tämä näytä yhtään keneltäkään ennestään tutulta.. Tai sitten on iskenyt muistihäiriö enkä vaan tunnista vaikka tuttu olisikin. Ihan on tommonen liljamainen olemus, mutta sitten tuo nuppuosasto on kuitenkin jotenkin erilainen, tuollanen rypäle. (joo ja kuvakin on niin huono ettei mitään selvää saa..)

Mut hiphei, mulle tuli tänään kaksi uutta päärynäpuuta. Ihan itse ajoivat pihaan asti! Vähän ne oli pienempiä kuin mitä luulin, mutta kuulemma nopeakasvuisia ja mikä tärkeintä: erittäin talvenkestäviä. Tälle kesälle eivät kuitenkaan kuki vielä, mikä on tosi harmi koska Olgassa on pari kukkaterttua ja pölyttäjää kaivattaisiin.

2 kommenttia:

Scilla kirjoitti...

Ompa hauskan näköinen, jotenkin liljamainen minustakin. Mutta en kyllä valitettavasti osaa auttaa... Päärynäpuu olisi kiva, olen luullut etteivät ne menesty kuin ihan etelässä, mutta olen ollut ilmeisesti väärässä. Mihinkähän semmoisen saisin mahdutettua... ;)

Erjuska kirjoitti...

Aika jännän nököinen kasvi. Tosiaankin aika liljamainen olemus. Se onkin mielenkiintoista nähdä millainen kukka tuohon ilmestykseen tulee.