keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Uutta väriä


Anoppi alias mummi kävi kylässä, toi ison kasan uusia kukkasia ja siivoili vähän perennapenkkejä. Sain mm. punertavaa esikkoa, joka piristää ihanasti sini-kelta-valkoista värimaailmaa.

Aarreaitan takaa löysin iloisen yllätyksen, kun kolme vuotta sitten hankittu ja sittemmin kadonneeksi luultu kylmänkukka on tehnyt comebackin.Kylmänkukan kaverina ensimmäiset kelta-oranssit narsissit on poksahtaneet auki. Kohta vieressä aukeaa lemmikit ja helmiliinit, ja vaahterakin alkaa pian kukkimaan.

Maisemassa jo vihertää. Koivuissa on pienenpienet hiirenkorvat, ja nurmikko (eli voikukat) on jo ihan leikkauskypsä.Ja tuomet, oi kohta kukkii tuometkin!

5 kommenttia:

Multasormi kirjoitti...

Pulsatillaa eli kylmänkukkaa olen kans odotellut kukkivaksi, mutta onkohan se meilläkin nyt kadonnut. Ehkä joskus löytyy.

PilviPulla kirjoitti...

Ai että mitä ihanuuksia! Taidankin heti lisätä sinut listoilleni, jottei mitään jää huomaamatta:) Tuollainen kylmänkukka pitää varmaan hankkia tässä jossain vaiheessa...

Scilla kirjoitti...

Komea tuo narsissi. :) Ajattelin ensi syksynä laittaa jotain kerrottuja, nyt on vaan niitä perinteisiä.

betweenland kirjoitti...

Sinulle on haaste blogissani: http://rikkaruohoelamaa.blogspot.com/

Susanna kirjoitti...

Pihan yllätykset ovat hienoja! Me asustamme nyt kolmatta kevättä tätä pihaa ja tuntuu, että aina vain uusia kasveja löytyy, kun kunnostustöiden sivussa piilossa olleet kasvit saavat uudelleen tilaa kasvaa. Ties mitä aarteita vielä löytyykään!