sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Balleriina


Vihdoin viimein tämä balleriina on kääräissyt silkkipaperimekkonsa auki. Voi kuinka kaunis! Ihan joka puolelta. Tätä tanssia voisi seurata vaikka koko päivän..
Ja näitä on tulossa vielä lisää, monta monituista. Ovat vaan raukat liian varjoisassa paikassa. Täytyy kasvattaa kauhean pitkä kukkavarsi, ja sitten koko komeus makaa maata pitkin. Painaakihan tuollaiset jättikukat paljon! Täytyy vissiin kerätä siemeniä talteen ja yrittää kylvää vähän aurinkoisemmalle paikalle näitä kaunottaria.

3 kommenttia:

sariw kirjoitti...

Kaunis Balleriina : ) Minäkin tänään kuvailin idänunikkoja. Meillä on yksinkertaisia, joilla on musta keskus ja sitten on noita kerrottuja. Vaalea idänunikko näyttää hävinneen, tai sitten se ei ole vielä avannut nuppujaan. Unikot kun ovat yhdessä ryhmässä, suloisesti sekaisin ; ) Kerrottu yksilö kaatuu meilläkin aina sateella pitkin pituuttaan...

Akileija kirjoitti...

Minun idänunikkoni rötköttävät pitkin istutuksen reunoja ukkoskuuron jäljiltä. Keskellä penkkiä kasvillisuus on niin tiheää että ne saavat levätä toisten harteilla.

Vuokko kirjoitti...

Upea unikko. Samaa lajiketta löytyy lapsuuskodistani, minulla on vain yksinkertaista lajiketta, joka on nyt nupuillaan...