lauantai 6. kesäkuuta 2009

Uusia vauvoja


Olin jo kokonaan unohtanut ajat sitten Viherpeukaloilta tekemäni tilauksen. Tänään Matkahuolto soitti, että taimet olisivat haettavissa. Vielä paremmin olin unohtanut mitä kaikkea olin tilannut.. En onneksi ihan hirveitä määriä, mutta kyllä vähän hämmästytti kun paketeissa luki Sonjaa ja Maurin Makeaa. Karhunvattujahan siirsin vanhalta pihalta, ja vadelmiakin on jo pari ennestään paikkaa vailla, mutta niitähän saapi kyllä ollakin.


Lisäksi paketista löytyi vaaleanpunaisia unikoita, mikroskooppisen pieni Zilga ja ihana, ihana, hyvänkokoinen köynnöshortensia. Hortensiakin joutuu vielä odottelemaan purkissa, kunnes (toivon mukaan tänä kesänä..) raivataan navetan ja traktoritallin välinen alue pelikentäksi. Sitten köynnöshortensia istutetaan kiipeilemään pitkin navetan takaseinää.

3 kommenttia:

Tilu kirjoitti...

Toivotan vauvoillesi hyvää kasvua ja pitkää ikää.

Hanski kirjoitti...

Kappas, minäkin odottelen omaa pakettiani viherpeukaloilta, liekö samaa matkaa sinun pakettisi kanssa kulkenut. Keskiviikkona on lähtenyt matkaan tänne päin, mutta vielä eivät ole matkahuollosta soittaneet että olisi paketti saapunut. Torstaina katsoin matkahuollon sivuilta seurantaa, mutta siellä vain luki että "matkalla"... Toisaalta, antaahan nuo hallat ensin loppua (toivottavasti), niin uskaltaa sitten istutella taimet maahan. Sitä odotellessa:)

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa mukavalta paketilta! Mä hankin köynnöshortensian Kauppilasta keväällä ja se lähti hanakasti kasvuun melko viileällä pohjoispihalla. Onnea uusille lapsukaisille!