keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Värejä, värejä


Rrrakastan värejä, kaikenlaisia. Kukissa tykkään erityisesti sinisistä, violeteista ja vaaleanpunaisista sekä kaikista siltä väliltä. Sähäköitä väriyhdistelmiä on myös mukava sommitella. Suosikki taitaa olla siniset helmililjat tulikellukoiden kanssa.

Tänä kesänä kesäkukat ei olekaan tuttua sini-vaaleanpuna-valkoista linjaa. Melkeinpä kaikkea muuta. Niissä on värejä. Osa kukista on saatu Mummilta, jotkut on lasten kukkatorilta valitsemia. Kauniita yhtä kaikki. (On mulla vähän sinistäkin, lobeliaa ja kesäleimua..)Sokerina pohjalla: "puikulamansikka" Deep Rose alkaa punastella.

5 kommenttia:

sariw kirjoitti...

Hauska tuo puikkulamansikka : ) Minäkin rakastan värejä ! On kivaa kun kesäkukissa voi vaihtaa värejä eri vuosina. Minulla on tänä vuonna parvekkeella vain punaisia pelargoneja, eri sävyisinä. Pihan pelargonit ovat kärsineet sateista... nekin ovat punaisia.

Puutarhamarsu kirjoitti...

Värikkyys on varmaan yksi iso asia, miksi me puutarhailijat haluamme kukkia puutarhaamme. Pensaat ja puut ovat helpompia hoidettavia, mutta kukkia olla pitää ja väriä läpi kesän.

Värikästä ja hauskaa juhannusta!

Inkivääri kirjoitti...

Värien rakasta lisää ilmoittautuu - Puutarhamarsun perässä hiippailin tänne ja tulen toistekin, ihania kuvia ja tekstejä:)

Jossu kirjoitti...

Makoisan näköinen mansikka kypsymässä ja veikeän muotoinen! Ehtisikö juhannuksesksi valmiiksi!

bymaya kirjoitti...

Tätä värien ihastelua näyttää olevan ilmassa! Mutta mitä muutakaan sitä voi, kun jokainen itsehoidettu kasvi kukkiessaan ja viihtyessään on niin ihana (väristä viis).

Kauniita kuvia sun blogissa.