keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Messuterveisiä


Kesän ensimmäinen helleviikonloppu on ihan väärä ajankohta mille tahansa messuille. Vaikka aihe sinänsä kiinnosti kovasti, ja nähtävää ja kuultavaakin olisi ollut, niin ei. Oulun Kotipihamessut olisi saaneet olla kolme viikkoa aikaisemmin. Helteisenä helatorstaina jaksoin kiertää Ouluhallin kerran läpi, piha-aluetta vain vähän silmäillä.

Kävin juttelemassa Oma Piha -lehden osastolla, ja sain mukaani samaisen bloggaajapaketin, jota monet muutkin on blogeissaan esitelleet. Iltalukemisiksi Oman pihan suunnittelu, Oman pihan ötökät sekä Pihakalenteri 2010/2011. Kiitos niistä!

Kasveja ostin vain pari: kastanjan, kyläkurjenpolvi 'Dark Reiter'in sekä pähkinäpensaan. Särkän perennataimiston osastolla en kertakaikkiaan jaksanut kunnolla edes pysähtyä, siellä olisi voinut olla paljon haluamista. No, olipahan kevyemmät kantamukset. Tai eipä sittenkään, sillä messujen melkeinpä parasta antia oli uudet pihatuolit. Näitä nerokkaita EcoFurnin tuotteita olen nähnyt aiemmin vain kuvissa, mutta nyt kun pääsin kokeilemaan niin kotiin asti piti raahata kaksi tuolia. Ihanat, valmiiksi harmaantuneet löhötuolit, joissa aion kulutella paljon aikaa ihastellen puutarhaani..


Ei kommentteja: