maanantai 3. toukokuuta 2010

Elämää kasvihuoneessa


Pari pikku kurkistuskäyntiä on kasvihuoneeseen tullut jo tehtyä. Aurinkoisena päivänä siellä on jo ihan kesä. Kesän lämpö ja vihreä tuoksu. Viileinä ja pilvisinä päivinä (niitä onkin riittänyt) lämpötila ei kovin ylös nouse, ja kun yöpakkaset viheltelee enimmillään kuudessa asteessa, niin enpä ole suunnitellut vielä vähään aikaan muuttaa mitään oikeita kasveja kasvihuoneeseen. Lämpö on herättänyt herra Hämähäkin kevääseen ja juolavehnät kukoistavat..

Oikeasti ajattelin purkaa koko hökötyksen. Siis heittäisin lattiatiilet ja kasvikaukalot pellolle ja nostaisin huoneen pois paikaltaan. Hankkisin jotain levyä - ehkäpä puuseppäni tietää mikä olisi viisas levyvalinta - latoisin ne maahan ja rakentaisin kasvihuoneen uusiksi levyjen päälle. Ei näytä mitkään kankaat pidättelevän tuota juolavehnää, jospa levyt sitten vähän paremmin.


2 kommenttia:

sariw kirjoitti...

Vau, onko tuolla tiilien alla oikeasti jokin suodatin- tai katekangas, näyttää ihan uskomattomalta.... ? Toisaalta juolavehnällä on kyllä tehokas leviämistapa ; /

Vianna kirjoitti...

Kyllä siellä on, vaikkei uskoisi. Juolavehnän versonkärki on kuin neula, lävistää melkein kaiken. Ehkei kuitenkaan vaneria tai eristelevyä..